30 Mac, 2010

Ferry For Don


Suatu hari gua berpeluh-peluh sambil berdiri tepi tembok tengok tengah tasek. Fikiran gua yang slippery menerawang pada benda-benda yang tak berfaedah seperti selalu. Dalam kehidupan gua dan lu orang pada waktu boring, pernah tak lu orang rasa best dan kacak?

Gua jarang-jarang, tapi waktu semalam gua layan lari-lari anak tepi tasek, ada dua awek cun say hi pada gua. Semangat gua datang menaik sampai 5 round gua lari tanpa henti.Kalau selisih lagi satu round gua ingat nak ambik kontek nomor dua awek tersebut.Boleh janji jog bersama nanti. Hahahaha gua dah rasa semangat muda AL-Pacino dan Marlon Brando meresap 88% dalam diri gua.

Otak gua dah start kotor.

###################..

Gua blah dari tasek sebelum gua sempat mintak nomor kontek. Gua tak mau rosakkan awek-awek cun di Malaysia sebab gua bukan Brando mahupun Pacino. Gua Muslim ada iman.

4 ulasan:

Miss ... berkata...

tasek mana? ekeke ;)

fikiranlicin berkata...

tasek yg dekat stadium tu la...haha

pakkordi berkata...

awek yang kena jogging ni selalu nya banyak lemak der.

mola-mola berkata...

semangat org itali..