01 Februari, 2010

Bahu Kiri Berat


Hari ini gua bangun agak lewat (jam 11.30am). Menung-menung tepi katil sambil renung lantai bilik , membuatkan gua insaf. Gua admit, keinsafan gua selalu datang time cuti. Tidur lewat dan selalunya akan kantoi solat subuh membuatkan Raqib sentiasa merenung catatan Atid.

Satu-satunya membuat gua agak positif bila bangun dari tidur ialah ketika di bilik air merenung cermin. Gua kelihatan sangat kool dan agak kawaii dengan wajah kusut masai natural gua. Kadang-kadang ada iras Edward Cullen dan kalau buruk pun cuma lari sikit je dari Hans Isaac.

Satu lagi lately bila bangun dari tidur gua gemar layan lagu St Anger dari Metallica, walaupun gua amat kecewa Metallica yang dah tak berapa Rock sekarang. Metallica kena menuntut ilmu dengan Ramli Sarip gua rasa sekarang.

Baiklah, gua kena mandi dulu dan belum ada sejarah orang mandi sambil bawa laptop mandi sekali, so gua berhenti kat sini dulu. Alamak, syampu badan Tierry Mugler gua dah abes pulak, ni nak kena pergi beli kat Pavillion ni nanti.


3 ulasan:

pakkordi berkata...

Thierry mugler perfume bini aku wey. Jantan pakai dashing dah ahhh.

fikiranlicin berkata...

hahaha aku pakai men punya bro... dashing tu zaman skolah2 kumpol duit tabung dah la...

Cik Biol berkata...

hidup abg ramli ekeke