23 Februari, 2010

Anugerah Skrin


Selepas ni gua mungkin akan bizi berminggu-minggu. Baru tadi siang gua dapat offer berlakon drama dengan watak 2nd hero bersama pelakon lelaki termantop seMalaya.

Gua dah boleh sengih mantap sampai ke telinga. Mak gua pun dah tentu tak tanya bila gua mahu langsung. Gua nanti dengan selamba jawab mak gua yang gua nak wat Majlis grand di KLCC dengan percikan bunga api.

Lepas ni gua nak angkat Grand Livina dengan payment yang gua perolehi. Gua boleh start menung senyum sorang-sorang dengan dada yang lapang. Ah-so sebelah rumah pun mungkin tak kata gua gila lagi, hahahaha...

Tapi gua rasa production house kat Malaya ni payment dia lambat. Tidak ke haru nanti kalau gua kene kelepet? Mampus!!! Gua cepat-cepat capai Nokia 3310 gua dan dail Nombor Harun Salim Bachik untuk minta bekap kalau apa-apa jadi.

2 ulasan:

Cik Biol berkata...

asal lak minta bekap harun salim bachik haha

pakkordi berkata...

Gua nak berlakon dgn Pamela Anderson sahaja. Orang lain gua reject.