13 November, 2010

Gua pun tak faham gua , inikan pulak lu orang


Gua macam biasa. Hidup kucar kacir macam gini bukanlah cita cita dari kecik. Tapi gua bersyukur juga gua tak lahir di Bosnia mahupun Palestine. Ye lah, payah juga nak menghadap gas pemedih mata dari yahudi ye dok..

Timing tahun lahir gua tak kena feng shui gamaknya yang buat gua tersasar dari jalan yang benar (kalau ada jalan yang benarlah)
Ok sebab dah lama gua tak melongok depan pc ni so gua nak merapu lebih sikit.

Ramai juga follower gua (11 je pun) yang berlaga bahu tak bertegur sebab tak jelas siapa gua sebenarnya. Kadang kadang terbit juga perasaan nak muncul di permukaan supaya boleh dapat Teh free next time kalau berlaga bahu tetapi gua tetap simpan kemas kemas kerana gua bukan celebriti pujaan yang mahu dikenali pun. Gua hanya superhero biasa yang kadang kadang naik tren dan Bas. Takde duit gua naik Kereta atau motor saje.

Yes, gua sedang mencari belahan jiwa dan itu tujuan gua sembunyi supaya nanti mudah buat ambush.. kahkahkah.

Ok gua merapu sambil jeling Botol Jack D separuh penuh yang gua smagel semalam. Lu orang ingat senang nak smagel Botol keluar Kelab?

Nanti nanti la gua taubat ok.. hahahaha..

4 ulasan:

Miss ... berkata...

hehehe

tobat jgn tak tobat nanti..

fikiranlicin berkata...

pasti. kita akan kembali kepada yang Haq!

fikiranlicin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

visiting u...:) whoever u r, keep ur blog well, biar wasiat ke ank cucu:) lol;D