05 Julai, 2010

Baru serba Baru


Gua sebenarnya nak peram blog gua sampai jadi tahap cuka getah . Tapi bila pikir pikir balik yang harga getah pun dah tak solid macam dulu,hasrat itu gua pendam kemas.

Kehidupan memang sesuatu yang aneh. Sekejap kita ke kiri, kejap lagi kita ke kanan, kena pulak taim tak best kita kat atas. Apa yang jadi pada gua sekarang, waktu ini dan ketika jari gua mengetak papan kekunci Asus ini jiwa gua berbunga bunga.

Gua sebenarnya t'lah jadtuh chenta sekali lagi.

Cukup setakat ini, cerita lebih nanti gua lebam biji mata pula. Lagipun piala dunia tak habis lagi.

4 ulasan:

INDRA QIRANA berkata...

goodluck allthe best...selamat bercinta lagi he he

Miss ... berkata...

jatuh cinta? tahniahhhh

fikiranlicin berkata...

masalahnya awek gua nombor satu tak tau...gua macam nak bercerai je, hahaha

darth mola-mola berkata...

gua rasa kita kne lepak jalan telawi malam esok..