20 April, 2010

U & APCO


Minggu ini sibuk orang nak mengundi. Sibuk kat Hulu Selangor. Hari hari ada saja ahli dari salah satu parti yang bertanding keluar parti. Kelakar sungguh kerana dari dulu seakan semua ahli parti pembangkang keluar. Kiranya BN kuat.
Last last time mengundi kalah jugak. Gua paling tak setuju dengan PERKASA. Racist sangat gua nampak NGO Berahim Ali ni. Padahal kontrak buat rumah dan jamban sendiri bagi kat Cina juga. Kempen Hulu Selangor suruh Melayu undi India, apahal?
Sorry gua agak emo lately sebab perangai tak semenggah guna nama Melayu. Itu yang gua rasa tak Melayu sangat. Gua tak pilih berbaris tapi memilih berpakat. Sorry APCO-UMNO, lu orang sentiasa jadi sempadan gua saja.

1 ulasan:

Miss ... berkata...

apsal bile nk undi2 nih byk lak polis aku dah arr lom renew road tax hehe